Mexic – Camerun – 13.Iunie.2014

Bilet realizat de bonus in 13 June, 2014. Postat in Pariuri Online

mexicGrupa A de la Cupa Mondiala este de departe cea mai deschisa grupa, in conditiile in care, dupa Brazilia, tara gazda, fiecare echipa are sansa de a merge in faza saisprezecimilor de finala. Croatia a intalnit Brazilia in primul meci, si a fost nevoie de un penalti inventat de arbitrul Yuichi Nishimura pentru ca Selecao sa se impuna mai apoi.

Mexic este considerata favorita in fata Camerunului, tinand cont de campania de calificare a africanilor la Campionatului Mondial, care nu a fost una tocmai convingatoare. In plus de asta, ultimele doua jocuri ale camerunezilor au insemnat infrangeri cu 1-0 in fata Bosniei Herzegovina si, respectiv, Portugaliei.

Cu toate acestea, la Cupa Mondiala este mereu loc de surprize, iar Camerun poate fi capabila sa bata Mexicul in jocul de debut.

Echipa de start a Mexicului (sitem de joc 3-5-2): Ochoa – Moreno, Marquez, Reyes – Guardado, Fabian, Pena, Herrera, Aguilar – Santos si Peralta.

Antrenorul Camerunului, Volker Finke, a facut ajustarile necesare inaintea startului acestui mondial, fiind posibile deci cateva suprize din partea acestuia cu ocazia acestui meci. Chiar si asa, varful de lance se va numi Samuel Eto’o. Joel Matip ar putea juca la mijlocul terenului sau chiar in defensiva, pentru ca Eyong Enoh sa fie utilizat in linia de mijloc.

Echipa de start a Camerunului (sistem de joc 4-3-3): Itandje – Nyom, N’Koulou, Chejdou, Bedimo – Song, Matip, Mbia – Moukandjo, Eto’o si Choupo-Moting.

Din punct de vedere statistic, ultimele 4 jocuri ale Mexicului la Cupa Mondiala s-au incheiat in over 2.5. Camerun, in schimb, nu a pierdut niciodata in ultimele 6 jocuri de la Cupa Mondiala.

Cota Mexicului oferita de Bet365 este una mult prea generoasa pentru a nu va recomanda sa pariati pe victoria sudamericanilor. 2.25 este cota afisata in dreptul semnului 1 solist, respectiv 9.00 pentru scor final 2-0 si 1.48 pentru under 2.5. Merita incercat, asadar, un pariu in miza medie pe nationala Mexicului.