Mexic vs Honduras – 10 Octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 October, 2014. Postat in Pariuri Online

mexic

In dimineata zilei de vineri, 10 Octombrie, incepand cu ora 04:00, ora Romaniei, Mexicul va disputa un amical destul de lejer la prima vedere in fata selectionatei din Honduras, gazdele avand prima sansa la toate agentiile de pariuri online.

Mexicanii au facut o impresie frumoasa la Cupa Mondiala din Brazilia, ajungand pana in optimi, acolo unde au fost eliminati de nationala Olandei, scor 1-2, dupa ce in minutul 89 conduceau cu 1-0. De atunci, Chicharito si compania au disputat doua amicale, 0-0 vs Chile in deplasare si victoria cu 1-0 in Bolivia. Sportingbet ofera o cota de 1.30 pentru victoria mexicanilor in acest meci de pregatire.

Pe de alta parte, nationala din Honduras, prezenta si ea la Cupa Mondiala din vara trecuta, nu a facut o impresie prea buna in Brazilia, pierzand toate cele trei meciuri din faza grupelor. Au urmat mai apoi patru meciuri la Copa Centroamericana, acolo unde oaspetii acestui meci au bifat doua victorii si doua infrangeri, niciodata nereusind sa inscrie protagoniste echipe intr-un singur joc.

Surprinzator sau nu, ultimele doua meciuri directe, ambele disputate in 2013, au fost favorabile celor din Honduras, acestia bifand o victorie si un rezultat de egalitate.

Pariul recomandat de echipa noastra pentru acest duel este Mexic -1.0 Handicap Asiatic la o cota de 1.45 in momentul de fata, bazandu-ne pe superioritatea mexicanilor din majoritatea punctelor de vedere.

Tags: , , , ,