Netbet Bonus

  • netbet-bonus-pariuri

Daca ne gandim la o agentie de pariuri relativ tanara, dar cu potential mare, trebuie sa mentionam compania NetBet, o agentie de pariuri care s-a dezvoltat intr-un ritm alert si care are succes si astazi pe plan international. A fost fondata in 2001, iar din 2006 este inregistrata in Malta, lucru deja cunoscut in randul majoritatii companiilor de pariuri. Brandul Netbet este condus de Cosmo Gaming Company Ltd. si opereaza pe mai multe segmente de gambling, ca si jocurile de casino si cele de noroc sau sport. Este un lider pe piata pariurilor online din Marea Britanie si continua sa creasca vertiginos, avand in vedere numarul de ordinul miilor de clienti care opteaza pentru aceasta agentie, in fiecare zi. Au dat dovada de profesionalism si eficacitate, serviabilitate si orientare catre client, in orice moment.

Despre serviciul de Asistenta Clienti, nu putem avea decat cuvinte de lauda. Operatorii agentiei raspund 7 zile din 7 la intrebarile sau nevoile clientilor, prin Live Chat, pe care-l puteti accesa de pe site-ul oficial https://help.netbet.ro/ro/sport/ , intre orele 10-23. O alta optiunea ar fi cea a email-ului, pentru care gasiti pe acelasi site, un formular special conceput, foarte simplu de completat si trimis. O ultima varianta ar fi cea a convorbirii directe, sunand la numarul de telefon +40 316 300 249 , la orice ora in orice zi, sau fax la numarul +40 037 710 0844.

Metodele de depunere si retragere numerar, sunt cele clasice, similar in general cu a altor case de pariuri, adica: carduri de debit si/sau credit(Mastercard, Visa, Visa Delta/Electron,, transfer bancar sau portofele electronice ca si PayPal sau Skrill, NETeller si altele din aceeasi categorie. Se percepe totusi un comision, in valoare de 2% din valoarea sumei depuse, daca aceasta este mai mica sau egala cu echivalentul a 100 de lire. Atunci cand veti dori sa retrageti din contul dvs. Netbet, trebuie sa aveti in vedere ca exista o limita minima de retragere in valoare de 30 de lire sau echivalentul in valuta aleasa. Sfatul nostru este acela sa folositi aceeasi metoda de retragere ca si cel prin care ati facut depunerea, procedura va fi mai rapida si mai simpla in acest fel.

Va recomandam sa cititi toate detaliile despre astfel de operatiuni, la sectiunea dedicata intrebarilor frecvente: https://help.netbet.ro/ro/sport .

Sporturile pe care se poate paria in maxima siguranta si pe care agentia pune accent sunt urmatoarele: Fotbal, Baschet, Tenis, Cricket. Baseball, Hochei pe Gheata, Snooker si Biliard, Handbal. Volei, Rugby, Fotbal American, Darts, Golf, sporturi virtuale sau motorizate si altele.

Live Betting nu este momentan un atu al agentiei in acest moment, avand in vedere ca nu ne ofera cine stie ce din acest punct de vedere, evenimentele nu sunt actualizate suficient, iar faptul ca site-ul nu dispune de o sectiune de Live Streaming, nu ajuta pariorul in plasarea unui pariu bazat pe noutati de ultim moment. Cu toate ca Netbet dispune de o platforma apreciata de clientii sai, tocmai pentru usurinta cu care o pot utiliza si structura sa bine gandita, care ajuta utilizatorul, nu il incurca.

Trecem la partea noastra favorita, Bonusul de Bun Venit, care este deja consacrat si-l gasim la aproape orice agentie de pariuri, iar Netbet ofera un bonus in valoare maxima de 200 Lei si se calculeaza ca reprezentand 50% din valoarea sumei depuse in contul dvs.(ex. depuneti suma de 400 Lei, beneficiati de 200 Lei bonus, valoarea maxim). Pentru obtinerea acestui bonus, clientul trebuie sa inregistreze un cont pe site-ul oficial al agentiei, si in procesul de inregistrare veti folosi codul promotional NETBET200, el fiind valabil doar in primele 60 de zile de la inregistrarea contului. Cotele de pariere sunt excelente, care atrag atentia noilor si vechilor clienti.

Pentru o experienta online in maxima siguranta, va recomandam cu incredere sa folositi serviciile companiei Netbet, mai ales ca au o platforma impecabila si completa, avand astfel raspunsul la orice necesitate a oricarui parior.

Bonusurile pot fi schimbate intre timp iar inainte de a initia orice operatiune in orice scop, va recomandam sa cititi sectiunea “Termeni si Conditii”.

Inregistreaza-te si beneficiaza de Bonusul de bun venit de 1500 Ron oferit de Netbet!

 

Netbet Bonus 200 Ron