Offsidebet Bonus

Offsidebet este o agentie de pariuri online de care nu prea s-au auzit multe pana acum si probabil ca poti confirma chiar tu acest lucru, insa cu toate acestea se pare ca in echipa de operatori exista oameni cu experienta foarte mare care au lucrat in trecut la alte companii de renume mondial. Oricum ar fi, din 2008 de cand a fost lansata oficial si pana in prezent a adunat un numar foarte mare de jucatori care se declara multumiti din moment ce Offsidebet a reusit sa devina un nume intr-un timp relativ scurt.

In ceea ce priveste un Bonus Offsidebet oferit la sectiunea de pariuri sportive, trebuie sa stii ca aceasta casa de pariuri online ofera maximum 200 RON bonus Offsidebet, insa introduce totodata si un concept nou. Indiferent de suma pe care o depui, bonusul reprezinta 50% din valoarea unui pariu pierdut, la cea mai mare miza. Pentru a intelege mai bine acest lucru voi da un exemplu. Astazi, joaca Steaua cu Dinamo, iar eu pariez 100 ron ca Steaua castiga, insa in cele din urma Dinamo este echipa castigatoare. In acest caz, bonusul se calculeaza ca fiind 50% din acesti bani plasati pe bilet, deci 50 RON si imi sunt eliberati dupa ce trimit un e-mail la site cu numarul biletului, numele meu de utilizator si mentiunea ca doresc eliberarea bonusului. Timp de 30 de zile, indiferent ce pariu as plasa si l-as pierde, am dreptul sa-mi aleg singur pe care din ele sa-mi fie eliberat acest bonus , deoarece multe case ti-l ofera direct pe primul bilet necastigator.

Daca la tine acasa sunteti mai multi pariori, frati si surori sau parinti si copii, trebuie sa stii ca un singur cont este eligibil pentru a primi suma – cel care se inregistreaza mai repede, bineinteles. De exemplu, Bonusul Offsidebet nu poate fi primit de tine, o identitate unica si totodata si de altcineva care sta la aceeiasi adresa cu tine si foloseste acelasi calculator, o alta identitate noua practic. Mai mult decat atat, pentru a elimina orice suspiciune si a te proteja totodata si pe tine, Offsidebet iti poate cere documentatie ulterioara atunci cand vrei sa retragi banii castigati, iar in cazul in care descopera ceva gresit urmarile sunt evidente.

Cu un sistem in general acceptat de eliberare a bonusurilor, suma depusa odata cu deschiderea contului cat si un Bonus Offsidebet de 100 RON oferit trebuie rulat de minimum cinci ori pentru a ti se acorda dreptul de retragere a castigurilor tale. Asadar, in cazul in care ai alimentat cu 100 de lei, ai primit 50 de lei bonus, deci 750 de lei rulaj final pentru ca sa poti retrage banii din sistem.

Un alt aspect important de stiut consta in cotele pentru pronosticuri. In timp ce pentru pariurile simple trebuie sa fie o cota de minimum 2.0 ca banii pariati sa se adune si intr-un final sa ii poti retrage, pentru biletele unde sunt multiple meciuri cotele trebuie sa fie de minimum 1.5. Tot ce este sub acest prag nu se numara atunci cand vine vorba de rulajul pentru acordarea dreptului de a scoate banii din sistem, in schimb asta nu inseamna ca tu nu poti paria pe ce meciuri doresti si sa castigi in continuare bani.

Ca modalitati de depunere exista deja bine-cunoscutul Moneybookers care este acceptat de majoritatea agentiilor de pariuri online, dar si cardul tau bancar. La un singur lucru trebuie sa mai fii atent, unele banci nu permit depozitarea banilor pe astfel de site-uri, iar raspunsul n-as putea sa ti-l ofer eu cu siguranta. Cel ma bine este sa te interesezi la banca sau sa vezi daca alti prieteni de-ai tai care detin acelasi tip de card au putut pune banii fara nici o problema primind totodata si bonusul oferit de casa de pariuri online.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 100 RON vizitati site-ul oficial Offsidebet: www.offsidebet.com.