Paddy Power Bonus

Paddy Power este o casa de pariuri online care a acumulat de-a lungul timpului foarte multi clienti datorita serviciilor ireprosabile, bonus Paddy Power foarte mare si vechimii de aproape 25 de ani. Avand in vedere aceste aspecte trebuie sa fii aproape sigur ca odata ce te-ai inregistrat aici nu are de ce sa-ti para rau.

Dupa ce ti-ai facut un cont nou trebuie sa-l alimentezi cu o suma de bani direct din contul cardului tau de credit, iar mai apoi distractia poate incepe. Daca vrei sa te incadrezi in termenii si conditiile impuse de site pentru a primi bonus PaddyPower trebuie sa faci un pronostic de minimum 50 de euro, iar mai apoi compania iti va oferi alti 50 de euro ca sa-ti continui distractia si sa-ti maresti castigurile. Cu toate acestea, pariul sportiv trebuie plasat pe o cota mai mare de 1.5, asadar orice cota sub aceasta limita nu va fi luata in considerare pentru acordarea acestui bonus Paddy Power, deci ai grija atunci cand pariezi.

Atentie la un detaliu important – Paddy Power ofera acesti bani doar utilizatorilor care s-au inregistrat de curand, deci daca esti client actual al casei nu vei mai beneficia de aceasta oferta. Mai mult decat atat, daca un membru al familiei tale joaca deja aici, nu vei indeplini termenii si conditiile, deoarece site-ul accepta doar useri ce pot furniza date unice precum adresa locuintei tale, numele, numarul de telefon sau orice alte date cerute la inregistrare.

Atunci cand iti faci un bilet cu cei 50 de euro primiti ca bonus, trebui sa stii ca inapoi in cont iti vor fi virati doar banii pe care i-ai castigat in urma pariului si nu suma integrala, iar pentru a intelege mai bine acest aspect iti voi oferi un exemplu. Sa zicem ca ai alimentat contul cu 60 de euro, iar pe primul meci ai pariat cei 50 de euro. In urma acestei actiuni vei primi bonus Paddy Power 50 euro, pe care sa-i plasezi asa cum iti doresti. Luam in considerare situatia in care ai pariat pe o cota de 2 banii primi ca bonus, iar castigurile tale sunt de 100 de euro. In acest caz, in balanta ta se vor adauga doar castigurile si nu si suma plasata initial – totul este chiar atat de simplu.

Un alt lucru important este legat de modalitatea de depunere a banilor. Desi site-ul accepta si alte mijloace precum Neteller sau Moneybookers, acestea nu sunt indicate daca vrei sa primesti bonusul. Intr-adevar, poti depune linistit bani folosindu-le fara sa fie probleme pentru ca din moment ce site-ul le accepta nu vad ce ar fi rau, insa pentru a deveni eligibil de bonusul PaddyPower trebuie sa-ti folosesti cartea de credit personala.

Imagineaza-ti care sunt avantajele unui astfel de sistem. In mod normal, foarte putini clienti pariaza sume asa ridicate pe meciuri de teama sa nu-i piarda, insa avand in vedere ca ii vei primi inapoi sub forma de bonus Paddy Power nu exista absolut nici o teama ca pariul plasat de tine se va dovedi necastigator. Mai mult decat atat, cotele exceptionale pe care casa de pariuri online le pune la dispozitie te instiga parca sa faci pronosticuri, asadar ia in considerare aceste lucruri atunci cand te gandesti sa-ti deschizi un cont la o noua agentie de pariuri online.

Nu mai are rost sa amintim de interfata foarte prietenoasa si usor de folosit, de securitatea pe care compania o ofera tuturor celor care decid sa parieze cu ajutorul ei sau de inregistrarea care se face intr-un timp foarte scurt. Practic, in cel mult cateva minute incepand de acum te poti gasi in situatia de a face pariuri online la Paddy Power, de a alege cotele mai bune sau de a te gandi pe ce meciuri ulterioare sa-ti mizezi banii.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 50 EURO vizitati site-ul oficial Bet365: www.paddypower.com.