Pariul zilei – 01.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Sogndal vs Rosenborg (01.05.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Sogndal si Rosenborg vor fi adversare astazi de la ora 20:00 in cea de-a sasea etapa a campionatului din Norvegia, de aici alegand si noi pariul zilei de azi, cota fiind de 1.75 la ora actuala.
Roseborg s-a impus in ultimele trei confruntari directe, scor 3-0 si 4-0 in deplasare, dar si 2-0 pe propria arena.
Sogndal Rosenborg
Sogndal nu a avut cel mai bun start de campionat, iar dupa cinci etape scurse se afla doar pe locul 14, primul din zona rosie si totodata cel care duce la barajul de retrogradare. Gazdele au adunat 4 puncte si un golaveraj de 7-11, iar abia etapa trecuta au bifat singura victorie de pana acum, scor 3-0 pe terenul lui Haugesund, echipa aflata intr-o situatie asemanatoare. Rosenborg nu se poate lauda nici ea cu un start de sezon de senzatie, insa dupa cinci etape este neinvinsa, avand doua victorii si trei remize in dreptul ei. Oaspetii sunt pe locul patru cu noua puncte, la doua de podium si la patru in spatele liderului Stromsgodset. Golaverajul oaspetilor de 12-7 face ca acestia sa aiba al doilea atac din tara.
Pariuri Sogndal vs Rosenborg
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.75

  • Rosenborg, neinvinsa pana acum in primele 5 runde dupa cum am spus, e net superioara celor de la Sogndal, echipa aflata in zona rosie. Plus de asta, cifrele ceor doua tabere spun totul.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!