Pariu zilei – 21.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Slavia Praga vs Plzen (21.04.2014) – ora 17:30
pariul zilei2Cota pentru pariul zilei de azi, luni 21 Aprilie, este de 1.91 in momentul de fata la bet365. Pariul vine de la meciul din Cehia, dintre Slavia Praga si Viktoria Plzen, din cadrul etapei cu numarul 25.
In tur am avut parte de o remiza neasteptata, scor 1-1, insa Plzen s-a impus in ultima deplasare pe terenul Slaviei, scor 1-0 in Noiembrie 2012.
Slavia PragaPlzen
Slavia Praga, cu un singur punct castigat in ultimele patru etape de campionat, vine la acest meci din postura echipei cu cel mai slab atac din campionat, singura cu sub 20 de reusite. Formatia gazda are doar 23 de puncte in 24 de etape, iar un egal aici ar ajuta-o sa treaca peste linia de plutire, momentan fiind penultima din clasament. Cele 44 de goluri incasate fac ca Slavia Praga sa aiba una dintre cele mai slabe defensive ale campionatului.Viktoria Plzen pare sa fi pierdut lupta la titlu cu Sparta Praga in actuala stagiune, iar cu sase etape inainte de final se afla pe locul doi, la zece puncte de lider. Cele otp puncte avans fata de urmatoarea clasata le asigura gazdelor un final de sezon linistit. Cu un golaveraj de 54-18, Plzen sta cel mai bine din Cehia, daca o scoate aici din calcule pe formatia de pe prima pozitie, Sparta Praga.
Pariuri Slavia Praga vs Plzen
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.91

  • In conditii normale Viktoria Plzen, desi lipsita de motivatie practic, nu ar trebui sa se incurce pe terenul uneia dintre cele mai slabe formatii din Cehia, cu cel mai slab atac si ante-penultima defensiva.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,