Pariuri Sportive – Anglia U21 vs Coreea de Sud U21 – 28.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 27 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Anglia U21 vs Coreea de Sud U21 (28.05.2014) – ora 20:30
Cea de-a patra etapa din faza grupelor de la Turneul de la Toulon va avea loc in Grupa B miercuri seara, iar selectionata sub 21 de ani a Angliei va da piept cu nationala de acelasi nivel din Coreea de Sud, cotele nefiind inca afisate la pariuri.
Anglia U21 Coreea de Sud U21
Dupa un inceput excelent la turneu, victorie 3-0 in fata celor din Qatar, englezii au pierdut al doilea meci jucat, scor 1-2 in fata echipei de tineret din Brazilia, iar sansele la finala aproape ca nu mai exista. Aflata pe locul doi cu trei puncte, Anglia are nevoie de victorie aici pentru a ramane favorita la locul doi ce duce in finala mica a turneului, iar apoi britanicii pot lupta cu sanse bune la locul trei in cadrul turneului. Coreea de Sud a disputat un meci in plus fata de englezi pana acum, iar acest lucru si-a pus amprenta si pe clasamentului grupei. Asiaticii sunt pe pozitia secunda cu patru puncte si un golaveraj de 2-4, neavand sperante la castigarea grupei. Totusi daca vor scoate un rezultat bun aici, sud-coreenii pot spera la locul doi, desi in caz de meci egal sansele ramane destul de mici.
Pariuri Anglia U21 vs Coreea de Sud U21
Info pariuri sportive: 1 solist

  • Momentan nu a fost afisata cota pentru acest pariu, insa chiar si asa, noi va recomandam victoria englezilor, acestia avand o generatie foarte talentata la tineret, iar un pas gresit ar insemna in mare parte ratarea locului doi.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,