Pariul zilei – 01.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 December, 2013. Postat in Pariul Zilei

Liverpool vs Hull (01.01.2014) – ora 17:00
pariul zilei2Anul 2014 va incepe cum nu se putea mai bine, si anume cu actiune din Premier League, etapa cu numaul 20 mai exact. Liverpool si Hull se vor intalni de la ora 17:00 pe Anfield Road, cormoranii fiind mari favoriti, acesta fiind de altfel si meciul la care jucam pariul zilei.
Partida tur a avut loc in urma cu o luna de zile, atunci cand Hull a reusit o victorie surprinzatoare, scor 3-1 pe propria arena.
LiverpoolHull City
Liverpool a pierdut ultimele doua jocuri de campionat, scor 2-1 pe terenurile lui Man City si Chelsea, fiind grav dezavantajata de arbitrii. Cormoranii au picat de pe primul loc pana pe cinci, avand 36 de puncte si un golaveraj de 44-23, laudandu-se cu al doilea atac din campionat. Trupa de pe Anfield Road are sase puncte in spatele liderului Arsenal, iar returul de campionat pare unul lejer, cel putin pe hartie.De partea cealalta, Hull City vine dupa victoria impresionanta de etapa trecuta, scor 6-0 acasa in fata lui Fulham, urcand pana pe locul zece in clasament, cu 23 de puncte si cu un golaveraj de 22-23. In deplasare lucrurile n-au stat la fel de bine, oaspetii avand un singur succes dupa zece partide, si numai sapte goluri incasate. In schimb au aproape o medie de doua goluri primite pe deplasare.
Pariuri Liverpool vs Hull City
Info pariuri sportive: Liverpool -1.5 HA @ 1.88

  • Desi vine dupa doua esecuri, total nemeritate, Liverpool in mod cert are forta de a trece de o formatie precum Hull City, fragila in deplasare. Ne asteptam la o victorie fara emotii din partea gazdelor la minim doua goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!