Pariul zilei – 01.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 1 March, 2015. Postat in Pariul Zilei

M’gladbach vs Paderborn (01.03.2015) – ora 16:30
pariul zilei2Borussia M’gladbach si Paderborn vor fi puse fata in afta astazi de la ora 16:30 in penultimul meci programat in cea de-a 23-a etapa a Bundesligii. De aici am ales si noi pariul zilei, cota fiind in jur de 2.02 la ora actuala. Ce-i drept pariul este putin riscant, dar merita incercat.
M’gladbach Paderborn
Borussia M’gladbach este una dintre cele mai solide formatii ale acestei stagiuni, iar la ora actuala se afla pe podium, cu 37 de puncte. Golaverajul de 29-18 este un alt motiv de lauda, mai ales ca echipa detine a doua defensiva din Germania. Gladbach are un punct peste Leverkusen (locul 4), dar si un meci mai putin disputat in momentul de fata.

Echipa probabila Gladbach:
Sommer
Korb, Stranzl, Jantschke, Dominguez
Herrmann, Kramer, Xhaka, Hazard
Raffael
Kruse

Pe de alta parte, Paderborn este una dintre echipele modeste din Bundesliga, una dintre nou-promovate. Oaspetii au ca obiectiv evitarea retrogradarii, dar situatia nu este tocmai roz in acest moment. Echipa are 23 de puncte si un golaveraj de 23-41, cifre care o plaseaza pe locul 16. O victorie insa i-ar scoate peoaspeti din zona rosie, urcandu-i pana pe 14.

Echipa probabila Paderborn:
Kruse
Heinloth, Ziegler, Hunemeier, Bruckner
Rupp
Koc, Bakalorz, Vrancic, Meha
Kachunga

Pariuri M’gladbach vs Paderborn
Info pariuri sportive: M’gladbach -1.0 HA @ 2.02

  • Desi pare putin riscant, am ales sa mergem pe o victorie clara a echipei gazda, la minim doua goluri diferenta astazi. Daca cei de la Gladbach se vor impune la limita de un gol, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!