Pariul zilei – 01.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 1 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Valerenga vs Molde (01.08.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Am ales o cota de 1.55 pentru pariul zilei de astazi, 1 August 2016. Partida asupra careia ne-am indreptat atentia este cea dintre Valerenga si Molde, partida din cadrul etapei cu numarul 18 a campionatului norvegian de fotbal.
Valerenga
Molde
Valerenga vine dupa o victorie cruciala obtinuta etapa trecuta, 4-2 pe terenul lanternei rosii, Start, ramanand aproape de zona salvatoare. Gazdele sunt pe locul 15, penultimul in clasament, cu 15 puncte si un golaveraj de 20-27, aflandu-se in momentul de fata la un punct sub linia de plutire, cu una dintre cele mai slabe trei ofensive din Tippeligaen.Molde n-a avut cel mai bun tur de campionat si nici partea a doua a sezonului n-a inceput-o prea bine. Echipa a bifat doar o remiza in ultimele cinci runde, la care se adauga patru infrangeri, astfel ca a picat pe locul nou. Alb-albastrii au 25 de puncte si inca spear la un loc de podium, fiind la opt lungimi de pozitia a treia din clasament.
Pariuri – Valerenga vs Molde
Info pariuri sportive X2 @ 1.55

  • Molde nu traverseaza o perioada prea buna, insa se asteapta de ceva timp acea revenire, iar in fata penultimei clasate ar fi o ocazie buna. Oricum, nu am riscat prea mult si am ales sansa dubla.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!