Pariul zilei – 01.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Leverkusen vs Benfica (01.10.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Fara puncte in dreptul lor dupa primul joc, Leverkusen si Benfica vor fi adversare astazi de la ora 21:45 in a doua etapa din faza grupel Uefa Champions League. De altfel, acesta este meciul de la care am ales si noi pariul zilei, cota fiind de 1.95 in acest moment.
Leverkusen Benfica
Leverkusen a reusit sa inscrie doar doua goluri in ultimele patru meciuri disputate, trecand printr-o criza din acest punct de vedere. Dupa un inceput bun de campionat in Germania, echipa si-a iesit repede din forma. Plus de asta, Bayer a inceput cu stangul si campania din Liga Campionilor, dovada ca a pierdut primul joc, scor 0-1 in deplasarea de acum doua saptamani cu AS Monaco. Benfica de partea cealalta vine dupa patru meciuir in carea reusit trei victorii, marcand de 11 ori in total, insa la care se adauga si esecul din primul meci jucat in Liga Campionilor din acest sezon, scor 0-2 acasa cu Zenit St. Petersburg. Vulturii sunt outsideri in mod clar la aceasta partida, cota de 4.33 fiind una tentanta pentru cei ce vor sa riste ceva mai mult.
Pariuri Leverkusen vs Benfica
Info pariuri sportive: X2 @ 1.95

  • Benfica pare echipa mai in forma, in timp ce loturile celor doua tabere sunt foarte echilibrate. Ne asteptam la un meci strans, iar noi mizam pe faptul ca Benfica nu va pierde acest duel.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,