Pariul zilei – 02.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 February, 2016. Postat in Pariul Zilei

Montpellier vs Marseille (02.02.2016) – ora 22:00
pariul zilei2Pentru pariul zilei de astazi, 2 Februarie, am ales o cota ceva mai mica decat de obicei, si anume 1.53 in acest moment. Montpellier o va gazdui pe Olympique Marseille de la ora 22:00, ora Romaniei, meciul facand parte din cea de-a 24-a etapa din Ligue 1.
MontpellierMarseille
Montpellier, fosta campioana a Frantei din urma cu ceva ani, se zbate in acest moment in zona retrogradarii, avand ca obiectv ramanerea in prima liga. Gazdele sunt pe locul 17 cu 25 de puncte, primii deasupra zonei rosii, la doar doua lungimi de prima pozitie retrogradabila. Golaverajul de 27-29 nu este unul dezastruos, insa nici de unul tocmai de laudat.Nici Olympique Marseille n-a avut o prima parte a sezonul tocmai excelenta, iar echipa este pe locul zece dupa 23 de runde scurse, cu 31 de puncte si un golaveraj de 33-24. Oaspetii sunt la numai cinci puncte de Top 4, asa ca spera in continuare la calificarea intr-o cupa europeana. OM e neinvinsa in ultimele cinci etape, dar a bifat doar o victorie si patru rezultate de egalitate.
Pariuri Montpellier vs Marseille
Info pariuri sportive: X2 @ 1.53

  • Am decis sa alegem o cota ceva mai mica pentru pariul de astazi, dupa cum spuneam, insa merita incercata, mai ales ca echipa gazda este intr-o perioada foarte dificila, iar OM da semne de viata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!