Pariul zilei – 02.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 2 February, 2017. Postat in Pariul Zilei

Moreirense vs Feirense (02.02.2017) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi nu vine cu o cota astronomica, ci mai degraba cu una acceptabila care poate fi combinata pe un bilet, dar care poate fi jucata si single foarte bine. Moreirense si Feirense se intalnesc de la ora 21:00 in campionatul Portugaliei.
Moreirense
Feirense
Moreirense vine aici dupa triumful din Cupa Ligii, scor 1-0 in finala cu Braga, asta dupa ce in semifinale trecuse de Benfica, scor 3-1. Gazdele nu stau prea bine in campionatul intern insa, cu 17 puncte si un golaveraj de 17-29. Pe teren propriu a inregistrat pana acum doua victorii, doua remize si patru infrangeri in Primeira Liga.Feirense se prezinta aici dupa succesul inregistrat pe teren propriu contra lui Estoril, scor 1-0. Echipa are 18 puncte, unul in plus fata de adversara de diseara, insa un golaveraj mai slab, 14-32. Practic oaspetii au unul dintre cele mai slabe trei atacuri ale primei ligi si totodata penultima defensiva din campionatul Portugaliei.
Pariuri – Moreirense vs Feirense
Info pariuri sportive  1 DNB @ 1.50

  • Moreirense este echipa care a triumfat in Cupa Ligii saptamana trecuta si care a trecut de Benfica in semifinale. Acum are fanii de partea ei, plus ultimele rezultate directe cu Feirense.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!