Pariul zilei – 02.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Bastia vs Lille (02.05.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Bastia si Lille vor fi puse fata in fata in aceasta seara de la ora 21:30 in deschiderea etapei 36 din Franta Ligue 1. De aici am ales pariul zilei de azi (cota 1.75), mizand pe mana oaspetlor.
Lille a castigat ultimele doua confruntari directe, ambele cu acelasi scor de 2-1, o data acasa si o data in deplasare.
Bastia Lille
Bastia este a 11-a in Ligue 1 dupa 35 de etape, reusind sa-si atinga obiectivul, si anume salvarea de la retrogradare, deja din punct de vedere matematic. Gazdele au 44 de puncte, cu 10 peste zona fierbinte. Golaverajul de 39-55 nu este unul de admirat, ofensiva fiind destul de slaba, iar apararea lasa si ea mult de dorit la randul ei. Nici forma de moment nu este una excelenta, cu o singura victorie in ultimele cinci runde. Lille isi poate asigura matematic prezenta in preliminariile Uefa Champions League de sezonul viitor, insa pentru asta are nevoie de o victorie in acest meci. Cu trei etape inainte de final Lille este a treia in Franta, cu 67 de puncte, la sapte lungimi peste St. Etienne, urmatoarea clasata. Golaverajul de 40-21 este unul de admirat cand vine vorba de aparare, insa atacul nu s-a ridicat chiar la acelasi nivel ce-i drept.
Pariuri Bastia vs Lille
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.75

  • Ne asteptam ca echipa mai puternica si mai in forma, Lille, sa se impuna in aceasta seara. Plus de asta oaspetii au o motivatie mai mare, pentru a-si asigura teoretic locul trei din clasament.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,