Pariul zilei – 02.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Infonet vs Paide Linnameeskond (02.06.2015) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 2 Iunie 2015, vine din prima liga de fotbal a Estoniei, si anume de la duelul dintre Infonet si Paide L., duel foarte dezechilibrat la prima vedere, asa cum o arata si otele oferite de agentiile de pariuri.
Infonet Paide Linnameeskond
Infonet pare sa fie una dintre cele mai solide ehipe ale momentului in campionatul intern, venind dupa trei vitorii si doua remize. La ora actuala, dupa 13 etape scurse, Infonet se afla pe locul cinci, cu 23 de puncte si cu un golaveraj de 14-7, avand cea mai solida defensiva din Estonia. Cu putin noroc si din partea altor rezultate, echipa gazda poate trece pe pozitia a patra, peste Sillamae Kalev. Paide Linnameeskond a reusit etapa trecuta abia prima victorie din campionatul curent, 1-0 cu Narva, o echipa din a doua jumatate a clasamentului. Astfel, oaspetii au parasit ultima pozitie din Estonia, urcand pe locul noua, loc ce joaca barajul la finalul stagiunii. Cu numai cinci puncte din 39 posibile, dar si cu un golaveraj de 12-30, de-a dreptul rusinos, oaspetii au sanse minime diseara cu Infonet.
Pariuri Infonet vs Paide Linnameeskond
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.70

  • Cea mai buna cota de pe piata in acest moment pentru pariul ales o gasim la Sportingbet. Ne asteptam ca Infonet sa-si confirme superioritatea si pe tabela de marcaj, printr-o victorie fara emotii.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!