Pariul zilei – 02.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Bodo/Glimt vs Rosenborg (02.07.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Am inceput luna cu brio, pariul zilei de pe 1 Iulie fiind verde, ba chiar fara emotii. Pariul zilei de astazi vine tot din Norvegia, insa cota este ceva mai mica decat ieri, si anume 1.55, protagonistele fiind Bodo/Glimt si Rosenborg.
Bodo/Glimt
Rosenborg
Bodo/Glimt porneste fara doar si poate cu sansa a doua, atat pe hartie, cat si la agentiile de pariuri. Galben-negrii sunt pe locul 14, locul care duce la barajul de retrogradare, insa e prea devreme pentru calcule. Echipa a strans 11 puncte in 13 etape, golaverajul de 13-19 fiind modest si neimpresionant, cu o defensiva care a incasat in medie aproximativ 1,5 goluri pe meci.Rosenborg se prezinta aici dupa o serie foarte buna in campionatul intern, castigand 13 puncte in ultimele cinci etape. Echipa s-a instalat rapid pe pozitia fruntasa, avand 32 de puncte si un golaveraj de 25-7. Rosenborg e mare favorita in cursa pentru titlu, fiind la cinci puncte peste Odd si la opt puncte deasupra lui Molde, principalele urmaritoare in acest sezon.
Pariuri – Lillestrom vs Tromso
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.55

  • Mergem iar pe un meci din Norvegia, mai ales ca ieri ne-a iesit pariul zilei fara emotii. Mizam pe minimum trei goluri la aceasta partida, Unibet oferind cea mai buna cota de pe piata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!