Pariul zilei – 02.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 1 July, 2017. Postat in Pariul Zilei

Portugalia vs Mexic (02.07.2017) – ora 15:00
pariul zilei2Portugalia si Mexic vor fi adversare duminica dupa-amiaza de la ora 15:00 in finala mica de la Cupa Confederatiilor. Pariul zilei vine de la acest duel, iar dupa meciul direct din faza grupelor ne asteptam la un nou spectacol.
Portugalia
Mexic
Portughezii au castigat grupa in care se aflau, cu sapte puncte din noua posibile si un golaveraj de 7-2. Lusitanii au dat de Chile apoi in semifinale, iar dupa 120 de minute scorul a fost 0-0. Chilienii au prins o zi buna la penalty-uri si au castigat cu scorul de 3-0. Acum Campioana Europei vrea macar locul trei la acest turneu. Mexic se afla intr-o situatie asemanatoare. Echipa a facut parte din aceeasi grupa ca si Portugalia, cele doua terminand la egalitate de punct, doar ca mexicanii au avut un golaveraj mai slab. In semifinalele turneului acestia au dat peste Germania, pierzand fara drept de apel, scor 1-4 si se vad nevoiti acum sa joace doar finala mica.
Pariuri – Portugalia vs Mexic
Info pariuri sportive GG @ 1.52

  • Cele doua selectionate ne-au oferit un spectacol pe cinste in meciul din faza grupelor, incheiat scor 2-2. Ne asteptam inca o data la goluri in ambele porti, cota fiind una decenta in acest moment.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!