Pariul zilei – 02.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 1 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

St. Liege vs Waregem (02.08.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Avem o cota de 1.60 pentru pariul zilei din aceasta duminica. Standard Liege si Waregem sunt cele doua protagoniste, acestea urmand sa fie puse fata in fata in cea de-a doua etapa a campionatului belgian, iar meciul se anunta unul extrem de interesant.
St. Liege Waregem
Standard Liege a inceput slab noua editie de Jupiler League, dovada ca a pierdut in prima etapa pe terenul lui Kortrijk, scor 1-2, sperand sa obtina primele trei puncte in acest joc. Belgienii au trecut joi seara de Zeljeznicar, scor 2-1 in Europa League, fiind cu un pas in faza play-off-ului, insa la acest scor nimic nu este exclus in deplasarea de saptamana viitoare din Bosnia. Waregem ramane una dintre cele mai puternice formatii ale Belgiei, dovada ca a inceput in forta noua editie de Jupiler League, scor 3-1 acasa in fata lui Lokeren, de asemenea o echipa bine cotata. Oaspetii s-au descurcat admirabil si in perioada de pregatire, acolo unde au bifat sapte victorii si un egal, ins fara a inatlni vreo super putere.
Pariuri St. Liege vs Waregem 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.60

  • Mizam pe victoria gazdelor, desi Waregem e o formatie solida a Belgiei, insa Standard Liege are si avantajul terenului propriu, plus un lot oarecum superior valoric.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: