Pariul zilei – 02.08.2017

Bilet realizat de Pariuri in 2 August, 2017. Postat in Pariul Zilei

APOEL vs Viitorul (02.08.2017) – ora 20:00
pariul zilei2APOEL si Viitorul deschid balul diseara in preliminariile Champions League. Meciul incepe la ora 20:00, ora Romaniei, iar constantenii sunt vazuti ca outsider inaintea fluierului de start, dar cu prima sansa de calificare.
APOEL
Viitorul
APOEL este mult mai puternica acasa decat in deplasare, asa ca ne asteptam sa vedem ceva diferit din partea cipriotilor. Echipa incepe cu un handicap de un gol dupa esecul din tur, 0-1, neavand cea mai usoara misiune. Gazdele au experienta de partea lor, iar aventura europeana din acest an a inceput mai devreme, trecand de Dudelange in turul precedent.Viitorul Constanta a reusit o victorie importanta saptamana trecuta acasa dupa golul marcat de Manea din lovitura libera. Elevii lui Hagi au mai avut cateva ocazii clare de gol, insa din pacate nu au reusit sa se desprinda mai clar. Viitorul are prima sansa de calificare in play-off, insa meciul va fi destul de dificil probabil.
Pariuri – APOEL vs Viitorul
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri @ 1.62

  • Desi Viitorul este o echipa de atac, astazi trebuie sa faca un joc defensiv de nota 10. APOEL nu trebuie nici ea sa primeasca gol, asa ca ne asteptam la un joc strans, fara prea multe reusite.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!