Pariul zilei – 02.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Charleroi vs Club Brugge (02.11.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Ieri am ales pariul zilei tot din Belgia Jupiler League, insa astazi cota este oarecum putin mai atractiva, si anume 1.75 in oferta Sportingbet. Meciul le va pune fata in fata pe Charleroi si Club Brugge, urmand ca lovitura de start sa aiba loc la ora 19:00.
Charleroi Club Brugge
Charleroi este o echipa fara pretentii foarte mari in Jupiler League, zbatandu-se prin cea de-a doua urna valorica. Gazdele au reusit o singura victorie in ultimele cinci etape, netraversand cea mai buna perioada. La ora actuala Charleroi ocupa locul 11 in clasament, cu 15 puncte si un golaveraj de 17-21, avand una dintre cele mai fragila defensive din campionat. La pariuri cota pentru o victorie a gazdelor este intre 4.00 si 4.75. Club Brugge este una dintre candidatele la titlu in aceasta editie de campionat, nepermitandu-si pasi gresiti in astfel de dueluri. Echipa vizitatoare se afla pe un onorabil loc doi in momentul de fata, cu 24 de puncte si un golaveraj de 28-14, avand cel mai bun atac din Belgia. Doar doua puncte au cei de la Brugge sub rivala Anderlecht, echipa care se afla in fruntea clasamentului dupa 13 etape scurse.
Pariuri Charleroi vs Club Brugge
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.75

  • Ne asteptam ca formatia mai buna, mai in forma si cu un lot superior, Club Brugge, sa se impuna in aceasta partida, mai ales ca o victorie este obligatorie pentru a tine pasul cu liderul Anderlecht.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,