Pariul zilei – 02.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Mainz vs Bayern Munchen (02.12.2016) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi are o cota de 1.62 in oferta celor de la Unibet si vine din Germania Bundesliga. Mainz o va gazdui pe Bayern in deschiderea etapei a 13-a, iar gazdele nu trebuie neglijate, mai ales cand joaca acasa.
Mainz
Bayern Munchen
Mainz spera sa prinda un loc de Europa League in aceasta stagiune, insa nu va fi tocmai o misiune usoara. Momentan gazdele ocupa doar locul noua, cu 17 puncte, la cinci lungimi de pozitia a sasea. Echipa dispune de un golaveraj interesant, 22-22, cu un atac redutabil, dar cu reale probleme in compartimentul defensiv. Mainz a pierdut un singur joc acasa in acest campionat.Bayern Munchen sta in umbra nou-promovatei, RB Leipzig, de cateva etape. Bavarezii sunt pe locul doi, cu 27 de puncte, la trei in spatele liderului neasteptat. Cu 27 de puncte si un golaveraj de 26-8, Bayern Munchen are al treilea atac si cea mai solida aparare din tara in momentul de fata. Bayern a castigat ultimele patru deplasari aici.
Pariuri – Mainz vs Bayern Munchen
Info pariuri sportive  Sub 3,5 goluri @ 1.62

  • Bayern nu traverseaza o perioada tocmai excelenta si probabil nu va face instructie diseara cu Mainz. Plus de asta, gazdele se vor concentra in special pe jocul defensiv.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!