Pariul zilei – 03.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 April, 2015. Postat in Pariul Zilei

St. Mirren vs FC Porto (03.04.2015) – ora 21:45
pariul zilei2In aceasta seara de la ora 21:45 va avea loc primul meci programat in cea de-a 31-a etapa din Scotia Premiership, intre St. Mirren si Celtic, cota pariului zilei fiind de 1.68. Balanta este inclinata fara doar si poate in favoarea campioanei en-titre.
St. Mirren Celtic
St. Mirren spera la un miracol pe acest final de sezon, si anume sa se salveze de la retrogradare, insa in ritmul de pana acum le va fi greu gazdelor. Echipa a pierdut de patru ori in ultimele cinci etape si are doar 21 de puncte adunate din 90 posibile, plus un golaveraj de 22-49. St. Mirren e ultima clasata in Premiership, la patru puncte in spatele primei echipe de deasupra. Celtic Glasgow in schimb se afla pe fotoliul de lider, indreptandu-se catre un nou titlu de campioana, profitand in continuare ca Rangers evolueaza in liga secunda. Alb-verzii nu au adversari pe masura in campionat, avand 66 de puncte in dreptul lor, cinci puncte avans fata de locul doi, dar si doua restante de disputat pana la finalul stagiunii.
Pariuri –  St. Mirren vs FC Porto
Info pariuri sportive Celtic  -1.5 HA @ 1.68

  • E firesc ca la un astfel de meci sa ne asteptam la ceva de genul, balanta fiind in mod clar inclinata in favoarea echipei oaspete. St. Mirren este lanterna rosie, cu cele mai slabe cifre din Scotia.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!