Pariul zilei – 03.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 3 May, 2017. Postat in Pariul Zilei

Ajax vs Lyon (03.05.2017) – ora 19:45
pariul zilei2Ajax si Lyon sunt protagonistele primei semifinale din UEFA Europa League, programata astazi la ora 19:45. Pariul zilei are o cota de 1.51 astazi, ceva mai mica decat in mod obisnuit si mergem pe goluri in aceasta partida.
Ajax
Lyon
Ajax este o echipa foarte puternica pe teren propriu, dovada ca a castigat toate cele zece meciuri disputate acasa in 2017. Infrangerea cu PSV, 0-1 in ultima partida, i-a scos pe oaspeti din cursa pentru titlu in Olanda, asa ca probabil se vor axa 100% pe UEFA Europa League in perioada ramasa din aceasta stagiune. Lyon nu se poate lauda cu un bilant impresionant in deplasarile din 2017, trecandu-si in cont doar trei victorii in 12 meciuri. Echipa nu mai are sanse sa termine pe podium in Ligue 1, asa ca singura cale de a ajunge sezonul viitor in Champions League este castigarea Europa League.  Lyon este fara victorie in patru dueluri cu Ajax pana acum.
Pariuri – Ajax vs Lyon
Info pariuri sportive  GG @ 1.51

  • Ambele echipe vor forta probabil sa inscrie pentru a-si face misiunea ceva mai uoara in returul de saptamana viitoare. Mizam pe un meci spectaculos, cu goluri in ambele porti diseara.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!