Pariul zilei – 03.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

Club Brugge vs Lierse (03.08.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru ziua de 3 August 2014 am ales pariul zilei din campionatul Belgiei, si anume de la meciul dintre Club Brugge si Lierse, cota fiind de 1.80 la ora actuala, evident in oferta celei mai bune agentii online, bet365. Brugge a castigat toate meciurile directe de acasa in fata lui Lierse in ultimii 16 ani, majoritatea dintre ele la scoruri clare, fara emotii.
Club BruggeLierse
Club Brugge vine cu un moral excelent. Dupa o vara in care nu a rupt gura targului, gazdele au inceput cu dreptul campionatul intern, victorie cu 2-0 pe terenul lui Waasland-Beveren. A urmat apoi joi seara succesul de acasa cu Brondby in preliminariile Europa League, echipa fiind cu un picior in play-off-ul competitiei. Este limpede superioritatea gazdelor, plus ca acestia au si avantajul terenului propriu.Lierse nu este o formatie care sa emita pretentii prea mari in campionatul Belgiei, insa niciodata nu poate fi considerata victima sigura, dovada ca in Ianuarie anul acesta i-a furat doua puncte adversarei din acest duel. Lierse a inceput si ea cu un succes campionat, scor 2-0 in fata lui Oostende saptamana trecuta, moralul echipei fiind unul destul de bun in momentul de fata.
Pariuri Club Brugge vs Lierse
Info pariuri sportive: Club Brugge -1.5 HA @ 1.80

  • Desi ultimul rezultat direct a fost un egal, ne asteptam sa se repete istoria ultimelor doua confruntari directe de pe acest teren, si anume Club Brugge sa castige categoric, la cel putin 2-3 goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,