Pariul zilei – 03.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

RB Leipzig vs Furth (03.08.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 3 August 2015, vine din Germania Bundesliga 2, acolo unde Reb Bull Leipzig si Furth vor fi puse fata in fata. Cota aleasa de echipa noastra pentru pariul de astazi este de 1.67 in oferta Sportingbet, aceasta fiind de altfel cea mai buna cota de pe piata.
RB Leipzig Furth
Gazdele de la Red Bull Leipzig au avut o vara destul de activa, cu cinci meciuri amicale sustinute, castigandu-le pe toate. Ce-i drept, doar Southampton si Rubin Kazan au fost adversari mai redutabili, insa nemtii s-au impus de fiecare data, scor 5-4, respectiv 1-0. Si in campionat au inceput cu dreptul, reusind o victorie importanta in prima runda, scor 1-0 pe terenul lui FSV Frankfurt. De partea cealalta, si Furth a fost destul de activa pe parcursul acestei veri cand vine vorba de meciurile de pregatire, disputand nu mai putin de cinci. Echipa a reusit patru victorii in acele amicale, pierzand o singura data, 1-5 vs Celta Vigo. In campionat Furth a debutat cu dreptul de asemenea, scor 1-0 acasa in fata lui Karlsruher.

 

Pariuri RB Leipzig vs Furth 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Mergem pe mana gazdelor, aflati intr-o forma de zile mari dupa meciurile de pregatire, plus ca si inceputul de campionat a fost unul cu dreptul saptamana trecuta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: