Pariul zilei – 03.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Getafe vs Cordoba (03.10.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Pariul zilei de vineri, 3 Octombrie, este unul foarte atractiv din punct de vedere al cotei. Mai exact, acesta are o cota de 2.00 la ora actuala. Protagonistele meciului sunt Getafe si Cordoba, acestea urmand sa deschida cea de-a saptea etapa din Primera Division.
Getafe Cordoba
Getafe a bifat etapa trecuta abia a doua victorie din primele sase etape, avand pe langa acestea si alte patru infrangeri. Cu sase puncte in dreptul lor si un golaveraj de 3-10, Getafe a urcat pe locul 14 in clasament, la doua lungimi peste zona retrogradarii. Contra si elevii sai au un atac extrem de slab, cu o medie de un gol reusit o data la doua etape de campionat. Cordoba este o formatie proaspat revenita in Primera Division dupa mai bine de patru decenii. Echipa vizitatoare este singura din La Liga fara victorie dupa sase etape, avand trei remize si trei infrangeri, dar si un golaveraj identic cu al lui Getafe, 3-10. Cu astfel de cifre, Cordoba ocupa doar ultimul loc in clasamentul din Spania, avand sansa a doua in acest meci.
Pariuri Getafe vs Cordoba
Info pariuri sportive: 1 solist @ 2.00

  • Nu va fi un meci usor pentru Getafe, insa ne asteptam ca echipa gazda sa isi confirme totusi superioritatea, mai ales ca intalneste in acest joc cea mai slaba echipa a campionatului pana acum.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,