Pariul zilei – 03.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2016. Postat in Pariul Zilei

Austria Viena vs AS Roma (03.11.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Austria Viena o va gazdui astazi de la ora 20:00 pe AS Roma, in cea de-a patra etapa din faza grupelor Europa League. Se anunta un meci spectaculos, iar cota aleasa de noi este de 1.56 in oferta celor de la Unibet.
Austria Viena
AS Roma
Austria Viena a adunat cinci puncte in primele trei etape, necunoscand gustul esecului pana acum. Echipa gazda se prezinta aici de pe locul doi in Grupa E, la egalitate cu liderul din Italia, dar cu un golaveraj mai slab, 6-5. Austriecii vin dupa sapte meciuri la rand fara esec, ofensiva ramanand clar punctul forte al echipei.AS Roma se lauda si ea cu un atac redutabil, fiind printre cele mai bune formatii din Italia la acest capitol. Oaspetii sunt lideri in aceasta grupa, tot cu cinci puncte, diferenta facand-o golaverajul de 8-4. Roma are nevoie de victorie pentru a linista putin apele si pentru a nu trai periculos ultimele doua runde.
Pariuri – Austria Viena vs AS Roma
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.56

  • Mizam pe o noua intalnire foarte spectaculoasa intre cele doua formatii. Austria Viena si AS Roma au atacuri remarcabile si ne asteptam ca ambele sa marcheze aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,