Pariul zilei – 03.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 December, 2014. Postat in Pariul Zilei

Sevilla vs Sabadell (03.12.2014) – ora 21:00
pariul zilei2Sevilla si Sabadell vor fi puse fata in fata miercuri seara de la ora 21:00, iar noi am ales pariul zilei de la aceasta partida, cota fiind in acest moment de 1.75, foarte atractiva dupa parerea noastra, mai ales in conditiile date. La pariuri balanta este inclinata clar in favoarea gazdelor.
Sevilla Sabadell
Andaluzii pornesc cu o cota 1.02 pentru un eventual succes in oferta Sportingbet. Echipa gazda are un sezon bun, venind dupa victoria clara din campionat, 5-1 in weekend pe acest teren in fata Granadei, depasind astfel seria de trei meciuri consecutive fara victorie. Pe teren propriu Sevilla este o forta, dovada ca in noua partide oficiale in toate competitiile a bifat sapte victorii si doua rezultate de egalitate, atacul fiind punctul forte de multe ori. Sabadell in schimb nu poate emite pretentii prea mari la o astfel de partida, mai ales in deplasare. Echipa vine din Segunda Division, iar in turul de pe teren propriu nu a avut nici o sansa, pierzand cu 1-6 acum cinci saptamani. Sabadell se afla si intr-o forma slaba, avand o victorie, un egal si cinci infrangeri in precedentele sapte partide oficiale din campionat si cupa. Sportingbet ofera o cota de 29.00 pentru oaspeti.
Pariuri Sevilla vs Sabadell
Info pariuri sportive: Peste 3.5 goluri @ 1.75

  • Dupa ce am vazut in tur, si anume sapte goluri, ne asteptam la un nou spectacol din partea celor doua echipe, sau mai bine zis din partea Sevilla, astfel ca mizam pe minim patru reusite.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!