Pariul zilei – 04.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Brest vs Angers (04.03.2014) – ora 20:30
pariul zilei2Pentru ziua de marti, 4 Martie, am ales Pariul Zilei din a doua liga de fotbal franceza, mai ales ca nu avem parte de o oferta prea mare astazi. Brest si Angers vor fi puse fata in fata intr-un meci restant, partida urmand sa inceapa de la ora 20:30.
Partida tur dinrte cele doua a fost castigata de Angers acasa, scor 2-1, asta dupa ce in vara cele doua remizase intr-un joc de pregatire, scor 0-0.
Brest Angers
Brest a crescut mult in ultimele trei etape, perioada in care a obtinut maxim de puncte. Echipa gazda a ramas chair si asa pe loc retrogradabil, urcand de pe 19 pe 18. Cu 29 de puncte si un golaveraj de 21-27, Brest mai are un singur punct sub linia de plutire si spera intr-o salvare in cea de-a doua jumatate a returului. Brest are cea mai slaba ofensiva dupa lanterna rosie, CA Bastia. Angers pe de alta parte este una dintre cele mai puternice formatii din Ligue 2. Aflata pe locul doi dupa 25 de etape in care a strans 45 de puncte, Angers are sanse mari ca din sezonul viitor sa evolueze in Ligue 1. Are patru punte peste locul patru, primul loc nepromovabil si se lauda cu un golaveraj de 34-24, apararea fiind stalpul de baza al oaspetilor. Angers este lider in Ligue 2 cand vine vorba de deplasari.
Pariuri Brest vs Angers
Info pariuri sportive: X2 @ 1.67

  • Am ales sa mergem pe faptul ca oaspetii nu vor pierde acest joc. Angers este a doua in Ligue 2, luptand pentru sefia clasamentului, pe cand brest se afla la retrogradare. Diferenta este evidenta intre cele doua tabere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,