Pariul zilei – 04.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Den Haag vs Twente (04.03.2016) – ora 21:00
pariul zilei2La fel ca si ieri, pariul zilei de astazi vine din Olanda Eredivisie, acolo unde ne-am indreptat atentia catre o cota atractiva de 1.62. ADO Den Haag si FC Twente sunt cele doua protaginste, meciul facand parte din cea de-a 26-a etapa a campionatului.
Den HaagTwente
Gazdele de la ADO Den Haag vin dupa doua infrangeri consecutive in campionatul intern, picand pana pe pozitia a 13-a in clasament. Echipa are un total de 30 de puncte si un golaveraj modest de 36-39 in dreptul ei, fiind la opt puncte peste zona fierbinte. Momentan nu exista emotii in aceasta privinta, insa mai sunt noua etape pana la final.Twente a avut o prima parte a sezonului dezastruoasa, insa la ora actuala este intr-o forma de exceptie, cu cinci victorii in ultimele cinci etape. Oaspetii au parasit zona retrogradarii, fiind pe locul 12 in acest moment, cu 31 de puncte si un golaveraj de 36-49, defensiva fiind marea problema in actuala campanie de Eredivisie.
Pariuri Den Haag vs Twente
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza – Da @ 1.62

  • Ambele formatii au atacuri foarte bune, insa totodata ambele stau destul de slab la nivel defensiv, asa ca ne asteptam la goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,