Pariul zilei – 04.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 April, 2015. Postat in Pariul Zilei

Lille vs Reims (04.04.2015) – ora 21:00
pariul zilei2Sambata seara de la ora 21:00, Lille o va gazdui pe Reims in cadrul etapei cu numarul 31 din Franta Ligue 1. De aici am ales pariul zilei, cota de 1.67 nefiind una astronomica, insa acceptabila dupa parerea noastra si pariul pare unul de incredere la prima vedere.
Lille Reims
Lille a depasit se pare momentele dificile din prima parte a sezonului, revenind in prima jumatate a clasamentului. Origi si colegii sai au castigat noua puncte in ultimele patru etape si au urcat pe locul opt. Echipa are 41 de puncte si un golaveraj de 27-26, problema principala ramanand atacul, insa defensiva ramane printre cele mai solide din Ligue 1. De cealalta parte, Reims vine dupa doua infrangeri consecutive, afundandu-se si mai mult in clasament. Echipa este pe 15 in momentul de fata, traind periculos finalul stagiunii. Oaspetii au 35 de puncte, numai trei peste linia de plutire, iar orice pas gresit le poate fi fatal. De precizat ca Reims a obtinut doar doua victorii in cele 14 deplasari de pana acum.
Pariuri –  Lille vs Reims
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.67

  • Lille este o formatie solida in ultima perioada, mai ales cand vine vorba de meciurile jucate acasa. Mizam pe victoria gazdelor, cota fiind una atractiva, mai ales ca Reims nu e in cea mai buna forma.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!