Pariul zilei – 04.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 April, 2016. Postat in Pariul Zilei

Kasimpasa vs Besiktas (04.04.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Avem o cota atractiva, de 1.67, pentru pariul zilei de astazi, 4 Aprilie 2016. Mai exact, ne-am indreptat atentia catre un meci din Turcia Super Lig, cele doua protagoniste fiind Kasimpasa si Besiktas, incepand cu ora 20:00.
KasimpasaBesiktas
Kasimpasa vine dupa o serie slaba de rezultate, dovada ca in ultimele patru etape gazdele au pierdut in trei randuri. Cu 37 de puncte si un golaveraj pozitiv (31-30) in dreptul lor, oaspetii sunt pe locul noua. La ora actuala Kasimpasa are sanse minime de a mai prinde un loc de cupa europeana, dar nici emotii vis a vis de retrogradare nu exista.Besiktas conduce ostilitatile in campionatul intern, fiind prima clasata, cu 63 de puncte, trei in plus fata de Fenerbahce. Echipa vizitatoare are si un meci in minus, asa ca o victorie diseara ar putea face ca vulturii sa se desprinda in fruntea clasamentului. Besiktas se lauda cu un golaveraj de 57-24, avand cel mai bun atac din campionat.
Pariuri Kasimpasa vs Besiktas
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.67

  • Besiktas este cea mai puternica formatie din Super Lig la ora actuala, iar diseara ne asteptam la o noua victorie, mai ales ca cei de la Kasimpasa n-au nici o motivatie reala.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,