Pariul zilei – 04.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Fluminense vs Coritiba (04.06.2015) – ora 22:00
pariul zilei2Pentru ziua de joi, 4 Iunie, ne-am orientat catre campionatul Braziliei pentru a alege pariul zilei. Avem o cota atractiva pentru joi, 1.67 in oferta Sportingbet, cele doua protagoniste fiind Fluminense si Coritiba.
Fluminense Coritiba
Fluminense se afla in prima jumatate a clasamentului dupa patru etape scurse, avand sapte puncte. Clasamentul este foarte strans totusi, dat fiind faptul ca intre locul noua si fotoliul de lider sunt numai doua puncte diferenta. Gazdele au un golaveraj negativ, 5-6, avand mari probleme in defensiva. Practic o singura echipe a incasat pana acum mai multe goluri decat Fluminense. Pe de alta parte, Coritiba se afla intr-o situatie ceva mai slaba, in a doua parte a clasamentului din Brazilia. Mai exact, oaspetii sunt pe pozitia a 16-a, primii peste zona fierbinte. Doar trei puncte au bifat cei de la Coritiba pana acum, inregistrand o victorie si trei meciuri pierdute. Cu un golaveraj negativ, 4-5, nu putem spune ca stau mai bine la vreun capitol decat adversarii de joi seara.
Pariuri Fluminense vs Coritiba
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Asa cum am spus, aceasta e cea mai buna cota de pe piata la ora actuala, putand fi gasita in oferta Sportingbet. Mizam pe victoria gazdelor, superiori la mai toate capitolele in momentul de fata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!