Pariul zilei – 04.06.2019

Bilet realizat de bonus in 4 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Franta U20 – SUA U20

In drumul sau spre finala Campionatului Mondial selectionata Under 20 a Frantei va intalni in aceasta seara reprezentativa din SUA, o adversara care nu ar trebui sa puna foarte multe probleme avand in vedere diferentele dintre cele doua echipe. Francezii au castigat pana acum toate meciurile de la acest turneu final, iar in partida de astazi jucatorii antrenati de Bernard Diomede se bucura de un moral ridicat construit dupa cele 4 victorii consecutive.

Ultima echipa care a reusit sa evite infrangerea impotriva francezilor este chiar adversara de astazi, selectionata SUA a obtinut un rezultat de egalitate intr-o partida amicala disputata la finalul lunii martie, o confruntare in care francezii au condus cu scorul de 2-0. Eroul acelei partide a fost Ulysses Llanez, un fotbalist de doar 18 ani care nu are in acest moment nici un club.

Probabil ca marile cluburile ale Europei au scouteri trimisi la aceasta partida pentru a il urmari pe fotbalistul american dar si pe ceilalti jucatori care pot ajunge urmatoarele staruri ale nationalei din SUA. Reprezentativa cocosului galic spera sa repete performanta din 2013 atunci cand Franta a castigat titlul mondial la aceasta categorie de varsta. In concluzie, pariorii ar trebui sa mizeze pe succesul francezilor care este cotat cu 1.50 si poate aduce un castig substantial daca este plasata o suma mai mare.