Pariul zilei – 04.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

Mariupol vs Ch. Odessa (04.08.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi, 4 August 2014, este de 1.70 in acest moment la bet365 si vine din Ucraina Premier League, mai exact de la duelul dintre Mariupol si Chernomorets Odessa, meciul urmand sa aiba loc de la ora 19:00. Campionatul trecut fiecare dintre formatii si-a castigat meciul de pe teren propriu.
MariupolCh. Odessa
Dupa o vara in care nu a bifat nici o infrangere dupa trei meciuri amicale, ce-i drept in fata unor echipe mult mai slabe, Mariupol a inceput slab campionatul acesta, pierzand in prima etapa cu 1-2 pe teren propriu in fata celor de la Volyn Lutsk. Gazdele sunt outisderi clar la toate agentiile de pariuri online, cota pentru 1 solist fiind cuprinsa intre 4.00 si 4.40 in acest moment.Chernomorets Odessa pe de alta parte devine usor-usor o echipa de luat in seama chiar si pentru locurile fruntase, fiind prezenta anul acesta in preliminariile Europa League. Echipa vizitatoare s-a impus cu 4-0 in prima etapa a campionatului, acasa in fata celor de la Olimpik Donetsk, fiind lideri pana sa inceapa cea de-a doua runda din Ucraina Premier League.
Pariuri Mariupol vs Ch. Odessa
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.70

  • Chernomorets Odessa era liderul campionatului dupa prima runda, iar noi o consideram net superioara in fata lui Mariupol. Desi a pierdut ultimul meci pe acest teren, ne asteptam ca de aceasta data sa isi confirme superioritatea si pe tabela.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,