Pariul zilei – 04.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Real Madrid vs Tottenham (04.08.2015) – ora 19:15
pariul zilei2Real Madrid va debuta marti seara de la ora 19:15 la Audi Cup, competitie amicala la care mai participa Tottenham, adversara galacticilor din acest joc, dar si Bayern cu AC Milan. Pariul zilei de azi are o cota de 1.91, foarte atractiva.
Real MadridTottenham
Real Madrid a sustinut patru meciuri de pregatire in aceasta vara, fara a impresiona prea tare. Trupa pregatita de Rafa Benitez a inregistrat doua victorii, 4-1 vs Man City si 3-0 vs Inter, dar si doua egaluri, 0-0 cu Roma si Milan. Toti adversarii madrilenilor au fost redutabili, iar Tottenham cu siguranta nu reprezinta un adversar usor pentru vice-campioana Spaniei.Englezii nu au amintiri tocmai placute de la ultimele intalniri cu Real, in 2011, in sferturile Ligii Campionilor mai exact. Londonezii au pierdut atunci ambele jocuri, 0-4 in Spania si 0-1 acasa. Spurs au sustinut trei jocuri amicale vara aceasta, castigandu-le pe primele doua, dupa care au venit doua infrangeri.
Pariuri Real Madrid vs Tottenham 
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.91

  • Am ales sa riscam destul de mult la aceasta partida, insa si cota este una atractiva. O consideram pe Real Madrid net superioara, astfel ca mizam pe victoria acestora, cu preluarea conducerii inca din prima parte a jocului.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: