Pariul zilei – 04.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Hajduk Split vs Oleksandriya (04.08.2016) – ora 21:30
pariul zilei2Hajduk Split si Oleksandriya vor fi adversare diseara de la ora 21:30 intr-un meci foarte interesant din Europa League. De aici am ales si pariul zilei, cota de 1.65 fiind una atractiva in conditiile date.
Hajduk Split
Oleksandriya
Croatii sunt intr-o forma de invidiat, fara infrangere in cinci meciuri oficiale disputate in acest sezon, venind aici dupa patru victorii consecutive. Hajduk Split este cu un pas in play-off-ul competitiei dupa victoria cu 3-0 din Ucraina. Echipa gazda a eliminat-o in runda precedenta pe CSMS Iasi, scor 2-2 in Romania si 2-1 in Croatia.Oleksandriya vine dupa victoria obtinuta in a doua etapa a campionatului intern, scor 3-2 acasa cu Vorskla Poltava, asta dupa ce inpuse cu un esec clar in fata lui Dinamo Kiev, 1-5. Oaspetii s-au am resemnat dupa infrangerea la scor de neprezentare de pe teren propriu, avand o misiune imposibila diseara la Split.
Pariuri – Hajduk Split vs Oleksandriya
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.65

  • Hajduk Split s-a aratat net superioara in partida tur din Ucraina, impunandu-se cu 3-0 si continuand seria buna de rezultate. Ne asteptam la un nou succes acasa, cota fiind foarte atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!