Pariul zilei – 04.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Livingston vs Rangers (04.10.2014) – ora 17:00
pariul zilei2Livingston si Glasgow Rangers vor fi adversare astazi de la ora 17:00 in cea de-a opta etapa din Scotia Championship, a doua liga scotiana de fotbal. Oaspetii sunt favoriti, asa cum era de asteptat. De aici am ales si noi pariul zilei de azi, cota de 2.05 fiind una tentanta.
Livingston Rangers
Livingston si-a trecut in cont numai doua victorii in cele sapte etape de pana acum, iar in acest ritm gazdele vor avea cu siguranta un sezon lung si dificil. Cu sapte puncte in cont, echipa este doar a saptea in clasament, la egalitate cu Alloa, echipa de pe locul ce joaca barajul de retrogradare, si la trei puncte peste ultima clasata, Cowdenbeath. Golaverajul de 8-11 nu este deloc unul incantator. Glasgow Rangers se prezinta la aceasta partida dupa doua etape modeste, mult sub asteptari, etape in care echipa a castigat un singur punct. Rangers nu pare sa aiba un sezon floare la ureche in incercarea de a reveni in Premiership, iar dupa sapte runde se afla pe locul secund, cu 13 puncte si un golaveraj de 17-9, fiind in momentul de fata la sase puncte de liderul Hearts.
Pariuri Livingston vs Rangers
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 2.05

  • Livingston nu se poate compara cu Rangers din nici un punct de vedere. Desi oaspetii nu sunt pe val, ne asteptam sa domine jocul cap-coada, mai ales ca si cota aleasa este foarte atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!