Pariul zilei – 05.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Dortmund vs Bayern Munchen (04.03.2016) – ora 19:30
pariul zilei2Cota pentru pariul zilei din aceasta sambata nu este cea mai atractiva, insa e acceptabila si merita incercata, 1.57 mai exact. Dortmund si Bayern vor fi cele doua protagoniste, sambata seara de la ora 19:30 in derby-ul Germaniei.
DortmundBayern Munchen
Borussia Dortmund a reusit patru victorii in ultimele patru etape, fiind singura echipa din Bundesliga ce se poate lauda cu acest lucru. Echipa gazda e pe locul secund in Germania, cu 57 de puncte, la cinci lungimi de liderul Bayern, insa o victorie aici ar echilibra lupta la titlu. Dortmund are un golaveraj impresionant, 59-25, cu un atac de exceptie.La fel ca si adversarii de sambata seara, bavarezii se lauda cu un atac impresionant, reusind sa marcheze tot 59 de goluri pana acum. Bayern conduce ostilitatile in clasament, cu 62 de puncte in dreptul lor si nu ar trebui sa aiba emotii in cursa pentru titlu. Probabil un egal aici ar rezolva in mare masura soarta campionatului.
Pariuri Dortmund vs Bayern Munchen
Info pariuri sportive: Sub 3.0 goluri HA @ 1.57

  • Desi ambele tabere au atacuri formidabile, ne asteptam la un meci destul de strans, cu maximum 2-3 reusite aici. Daca se vor marca fix trei goluri, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,