Pariul zilei – 05.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Inverness vs Dundee United (05.05.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Am decis ca astazi, 5 Mai, sa riscam cat de cat si sa mergem pe o cota de 1.91 cand vine vorba de pariul zilei. Oricum oferta agentiilor nu este una foarte bogata. Meciul cu pricina vine din Scotia, si anume Inverness vs Dundee United, doua vecine de clasament.
Inverness Dundee United
La ora actuala Inverness nu prea mai are pentru ce sa lupte, fiind sigura de locul trei in clasament dupa terminarea campionatului propriu-zis. Echipa este intr-o scadere incredibila de forma, castigand doar doua puncte in ultimele cinci etape. Chiar si asa, gazdele sunt pe locul trei in Premiership, cu 55 de puncte, la 16 puncte de locul secund si cu sase peste urmatoarea clasata. De partea cealalta, Dundee United a bifat o victorie si patru meciuri pierdute in ultimele cinci etape de campionat, iar in acest moment se afla pe locul patru in Scotia, cu 49 de puncte. Echipa va intra in play-off, acolo unde se va bate cu Celtic, Abderdeen, Inverness, Dundee FC si St. Johnstone. Acesta este ultimul meci programat in campionatul propriu-zis de 33 de etape.
Pariuri Inverness vs Dundee United
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.91

  • Ambele echipe sunt intr-o forma catastrofala am putea spune. Totusi Inverness dispune de avantajul terenului propriu si ne asteptam sa-si confirme superioritatea si pe tabela de marcaj.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!