Pariul zilei – 05.06.2019

Bilet realizat de bonus in 5 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Japonia – Trinidad Tobago

Dupa finalizarea meciurilor din principalele campionate europene, microbistii se pot delecta cu cateva partide intre echipele nationale, iar astazi vom prefata intalnirea dintre Japonia si Trinidad Tobago, doua formatii care ne pot oferi o partida spectaculoasa.
Japonia este marea favorita in aceasta intalnire, selectionata nipona a participat la Campionatul Mondial organizat in Rusia vara trecuta, iar in palmaresul acestei nationale se afla 4 Cupe ale Asiei.

Vom aminti si faptul ca slectionata antrenata de Hajime Moriyasu a ajuns pana in finala Cupei Asiei organizata in acest an in Emiratele Arabe Unite si este considerata una dintre cele mai puternice formatii de pe continentul asiatic. Adversara de astazi nu are o reputatie atat de impresionanta, Trinidad Tobago a participat la Campionatul Mondial din 2006 unde nu a marcat nici un gol dar a reusit un rezultat de egalitate impotriva Suediei. Din acea echipa care a realizat o performanta istorica pentru micuta tara din Caraibe a facut parte si Dennis Lawrence, selectionerul celor de la Trinidad Tobago.

Probabil ca majoritatea jucatorilor din nationala din Caraibe sunt necunoscuti pentru publicul roman, dar in componenta echipei japoneze poate evolua Shinji Okazaki, Shoya Nakajima sau Shinji Kagawa. Avand in vedere diferentele dintre cele doua selectionate Japonia ar trebui sa se impuna fara probleme, dar pentru pariori recomandam varianta de peste 2.5 goluri care este cotata cu 1.80 de majoritatea agentiilor de pariuri.