Pariul zilei – 05.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Nijmegen vs Zwolle (05.08.2016) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine din Olanda, acolo unde NEC Nijmegen si Zwolle vor deschide noua editie de Eredivisie incepand cu ora 21:00. Avem o cota de 1.69, Unibet fiind agentia care ofera cea mai mare cota pentru pariul nostru, de departe.
Nijmegen
Zwolle
NEC Nijmegen a fost destul de activa pe parcursul acestei veri, cu sase meciuri de pregatire sustinute in luna Iulie. Bilantul rezultatelor este unul dezamagitor, dovada ca echipa gazda a inregistrat o singura victorie si cinci infrangeri. Ofensiva n-a rupt gura targului, iar apararea a fost dezastruoasa in multe randuri, cu o medie de trei goluri primite pe meci.Tot sase partide amicale au sustinut si cei de la Zwolle, insa acestia au aratat ceva mai bine, trecandu-si in cont trei victorii si trei meciuri pierdute. Echipa a castigat ultima partida oficiala cu Nijmegen, scor 2-0 acasa. De asemenea, Zwolle a bifat trei victorii si un egal in precedentele patru deplasari oficiale pe acest teren.
Pariuri – Nijmegen vs Zwolle
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.69

  • Ne asteptam ca Eredivisie sa inceapa in forta, cu un meci spectaculos, asa cum suntem obisnuiti, iar diseara sa vedem goluri si de-o parte si de cealalta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!