Pariul zilei – 05.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Benfica vs Arouca (05.10.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Benfica si Arouca vor fi adversare in aceasta seara de la ora 20:00, de la aceasta partida alegand si noi pariul zilei. Cota acestuia este de 1.70 in acest moment. Benfica a scos doar o remiza, 2-2, in fata echipei adverse sezonul trecut acasa, insa s-a revansat in retur, castigand cu 2-0 in deplasare.
Benfica Arouca
Benfica Lisabona are cele mai bune cifre din Portugalia dupa primele sase etape scurse. Cu 16 puncte in dreptul lor, vulturii sunt lideri in clasament, la doua puncte peste locul doi, dar si cu un meci in minus jucat. Golaverajul de 15-4 este de asemenea cel mai bun din campionat, Benfica laudandu-se cu cel mai puternic atac din Primera Liga. Cota pentru 1 solist este in jur de 1.20. De partea cealalta a baricadei se afla Arouca, outsider clar in aceasta partida. Oaspeptii se afla in momentul de fata la mijlocul clasamentului, pe pozitia a zecea, cu sapte puncte din 18 posibile, dar si un golaveraj negativ de 4-6. Defensiva s-a miscat destul de ok, punctul slab al formatiei vizitatoare fiind ofensiva, penultima din campionat dupa sase runde scurse.
Pariuri Benfica vs Arouca
Info pariuri sportive: Benfica -1.5 HA @ 1.70

  • Benfica pare si in acest sezon cea mai puternica formatie din Primera Liga, lucru scos in evidenta de cifrele echipei. Ne asteptam la o victorie categorica azi pe teren propriu in fata lui Arouca, la minim doua goluri diferenta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,