Pariul zilei – 05.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 October, 2015. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Minsk vs Brest (05.10.2015) – ora 15:30
pariul zilei2Avem o cota destul de atractiva pentru pariul zilei de astazi, 5 Octombrie 2015. Mai exact, Dinamo Minsk si Brest vor fi adversare in cea de-a 22-a etapa a campionatului din Belarus, iar cota asupra careia ne-am indreptat atentia este de 1.85.
Dinamo MinskBrest
Dinamo Minsk este una dintre cele mai solide formatii ale campionatului, insa nu pot tine pasul cu BATE Borisov. Echipa este a doua clasata in acest moment, cu 40 de puncte, la 13 in spatele liderului. Trupa din capitala are un golaveraj bun de 27-11, doar BATE Borisov stand mai bine din punct de vedere defensiv. Cu patru egaluri in ultimele patru etape, Dinamo nu e cea mai buna forma.De partea cealalta, Brest se zbate sa urce in prima jumatate a clasamentului, lucru care nu se va intampla indiferent de rezultatul de azi. Echipa este a noua clasata, cu 24 de puncte, neavand emotii in ceea ce priveste retrogradarea. Oaspetii au castigat patru puncte in ultimele cinci etape, iar in zece deplasari au bifat o victorie, un egal si nu mai putin de op esecuri.
Pariuri Dinamo Minsk vs Brest
Info pariuri sportive: Dinamo Minsk -1.5 AH  @  1.85

  • E un pariu destul de riscant la prima vedere, mai ales ca Dinamo Minsk nu e in cea mai buna forma. Oricum, gazdele sunt superioare la mai toate capitolele si merita incercat pariul.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,