Pariul zilei – 05.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Fulham vs Blackpool (05.11.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Pentru ziua de miercuri, 5 Noiembrie, am ales pariul zilei din Anglia Championship, cota de 1.55 nefiind tocmai una astronomica. Am ales insa acest pariu pentru mai mult siguranta, Fulham fiind in crestere de forma si in mod normal nu ar trebui sa aiba probleme acasa contra celei mai slabe formatii din campionat.
Fulham Blackpool
Londonezii au inceput dezastruos aceasta stagiune, insa is-au revenit usor usor. Fulham vine dupa patru etape fara esec, iesind deasupra zonei de retrogradare, cu un total de 15 puncte si un golaveraj de 22-28. Defensiva s-a prezentat lemantabil per total, insa de multe ori atacul a compensat. De la locul 11 in jos (inclusiv) Fulham are cel mai bun atac din Championship. E greu de crezut ca londoenzii pot spera la promovare. Blackpool, dupa cum am spus, este cea mai slaba formatie din Championship in acest sezon, de departe cu cele mai slabe cifre. Echipa vizitatoare ocupa locul 24, fiind lanterna rosie, cu numai sase puncte si un golaveraj rusinos de 8-24. In acest ritm putem spune ca oaspetii sunt victime sigure, iar de anul viitor vor evolua in League One. Blackpool e singura echipa cu mai putin de zece puncte.
Pariuri Fulham vs Blackpool
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.55

  • Desi cota nu este cea mai atractiva pentru pariul zilei, ne asteptam totusi ca diferentele dintre cele doua formatii sa se vada si pe tabela de marcaj, iar Fulham, net superioara la orice capitol, in special in ultima vreme, sa se impuna pe teren propriu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!