Pariul zilei – 05.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 December, 2014. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Kiev vs M. Donetsk (05.12.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul zilei de vineri, 5 Decembrie, vine din Ucraina Premier League, acolo unde Dinamo Kiev si Metalurg Donetsk vor fi puse fata in fata incepand cu ora 19:00, iar cota de astazi este de 1.80 in momentul de fata, meritand atentie in opinia noastra.
Dinamo Kiev M. Donetsk
Dinamo Kiev a devenit principala favorita la titlu in campania curenta. Gazdele traverseaza o perioada buna, venind dupa patru victorii si un egal in campionat. Cu 33 de puncte si un golaveraj impresionant de 30-7, trupa din capitala are cinci lungimi peste Shakhtar Donetsk si Dnipro. De altfel, Dinamo Kiev este singura echipa neinvinsa in acest campionat. Pe oaspetii ii asteapta o deplasare importanta la mijlocul saptamanii, cu Steaua in UEL. Metalurg Donetsk nu reprezinta o forta in fotbalul ucrainean, iar in acest sezon ei lupta pentru evitarea retrogradarii, ceea ce foarte probabil vor reusi. Echipa are 14 puncte si un golaveraj de 15-16, fiind pe locul zece cu aceste cifre, la 11 puncte deasupra ultimei pozitii din clasament, singura care retrogradeaza de altfel. M. Donetsk a castigat numai cinci puncte din 18 posibile pe teren strain campionatul acesta.
Pariuri Dinamo Kiev vs M. Donetsk
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.80

  • Dinamo Kiev este cea mai puternica formatie din acest campionat, iar acest lucru ne asteptam sa-l vedem si vineri seara contra unei echipe mult mai slabe din toate punctele de vedere la ora actuala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!