Pariul zilei – 06.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Parma vs Torino (06.01.2014) – ora 16:00
pariul zilei2Astazi cu incepere de la ora 16:00 se va da o lupta foarte interesanta intre Parma si Torino, doua echipe neinvinse in precedentele cinci etape ale campionat. Partida face parte din cadrul rundei cu numarul 18 in Serie A.
Surprinzator sau nu, Parma a castigat ambele partide din sezonul trecut, atat acasa, cat si in deplasare, cu scorul general de 7-2.
ParmaTorino
Parma a inregistrat patru remize in ultimele patru etape, asta dupa ce realizase o surpriza de proportii la Napoli, unde s-a impus cu 0-1. Gazdele se tin bine momentan, departe de retrogradare, la sase puncte deasupra mai exact. Parma are 20 de puncte adunate si un golaveraj de 23-25, unul acceptabil pentru pretentiile formatiei. Cu aceste cifre, gazdele sunt pe locul noua.Torino este una dintre cele mai bune echipe din Italia la ora actuala, raportandu-ne strict la ultimele rezultate. Patru victorii si un egal au inregistrat oaspetii in precedentele cinci runde, urcand pe locul sapte in clasament, cu 25 de puncte. Acestia au 11 puncte peste linia de plutire si numai sase in spatele locului cinci ce asigura prezenta in UEL. Torino este a sasea in Italia in clasamentul deplasarilor.
Pariuri Parma vs Torino
Info pariuri sportive: X2 @ 1.80

  • Exceptand-o pe Juventus, dupa cum am spus, Torino este cea mai in forma echipa din Italia, traversand una dintre cele mai bune perioade ale ei din ultimii ani, iar din aceasta cauza ne asteptam la cel putin un egal.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!