Pariul zilei – 06.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 January, 2015. Postat in Pariul Zilei

Cesena vs Napoli (06.01.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Cesena si Napoli vor fi adversare in penultimul meci de astazi in Serie A, etapa a 17-a. Partida va avea loc de la ora 19:00, ora Romaniei, iar atat pe hartie, cat si la agentiile de pariuri, Napoli porneste cu prima sansa fara doar si poate.
Cesena Napoli
Cesena este proaspat revenita in Serie A sezonul acesta si nu pare sa faca fata ritmului. Echipa este printre cele mai slabe, mai exact se afla pe penultimul loc, cu noua puncte si un golaveraj de 13-30. Cesena vine la aceasta partida din postura echipei cu cel mai mic numar de victorii in primele 16 etape, reusind sa se impuna o singura data pana acum. In acest ritm, gazdele nu au nici o sansa in evitarea retrogradarii. Napoli se prezinta la aceasta partida hotarata sa obtina toate cele trei puncte si sa tina pasul cu Lazio in lupta pentru locul trei. Trupa pregatita de Rafa Benitez are 27 de puncte si un golaveraj de 28-20, cifre care o plaseaza pe locul patru. Cu o victorie ar egala-o pe Lazio, insa pentru a o depasi are nevoie de o victorie la patru goluri diseara pe terenul Cesenei.
Pariuri Cesena vs Napoli
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.73

  • Pentru azi va recomandam cota oferita de Sportingbet pentru 2 pauza / 2 final, asteptandu-ne ca superioritatea oaspetilor sa se vada fara prea mari probleme si pe tabela, inca din prima repriza.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!