Pariul zilei – 06.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 March, 2015. Postat in Pariul Zilei

Dundalk vs Longford (06.03.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Dundalk si Longford vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:45, in prima etapa a noului sezon din Irlanda. Am ales pariul zilei de la acest meci, cota fiind de 1.73 in momentul de fata, cu Dundalk mare favorita din toate punctele de vedere.
Dundalk Longford
Dundalk se prezinta la acest meci dupa triumful din Super Cupa Irlandei, scor 2-1 in fata celor de la St. Patricks. Campioana en-titre este una dintre favoritele la campionat si noua stagiune, insa e prea devreme sa vorbim despre asa ceva. Dundalk n-a pierdut nici un meci de campionat pe teren propriu in ultimul an calendaristic, doar in cupa si in Europa League. De partea cealalta, Longford este o nou-promovata in acest sezon, iar ca obiectiv cu siguranta are fixata salvarea de la retrogradare. Echipa a bifat o victorie, 4-3 cu Athlone si un esec, 1-2 cu Waterford in cele doua meciuri amicale din luna Februarie. Surprinzator sau nu, oaspetii au jucat de trei ori in ultimii 14 ani pe acest teren si nu au pierdut nici un duel.
Pariuri Dundalk vs Longford
Info pariuri sportive: Dundalk -1.0 HA @ 1.73

  • Nu avem emotii prea mari la acest pronostic, tinand cont ca Dundalk este campioana en-titre, iar diseara va primi vizita unei echipe proaspat promovate in Irlanda Premier League.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!